TEIÀTROLICS TRIOMFA AL 24è CONCURS RAFAEL ANGLADA

 

 

El 16 de març de 2019 es feia l'entrega de premis del 24è Concurs Rafael Anglada de Teatre Amateur de Santa Coloma de Farners. Teiatròlics va rebre nominacions a les 9 categories del concurs i va obtenir un total de 5 premis per l'obra U, dos, tres!!!: Millor escenografia, llum i so; Millor actor de repartiment per en Jordi Nierga, Millor actor principal per en Jordi Angelats, Millor Muntatge i Premi Votació del Públic.

10 ANYS DE TEIATRÒLICS

El passat 1 de febrer de 2018 Teiatròlics va celebrar el seu desè aniversari com a grup. Per commemorar aquesta data, Teiatròlics va recuperar el seu primer muntatge, U, dos, tres...!!! , que es va representar els dies 9, 10 i 11 de febrer al Teatre Municipal de Banyoles. Alguns dels actors ja havien participat en el muntatge original, i uns altres era la primera vegada que s'enfilaven dalt d'un escenari. A partir d'ara, aquest nou muntatge d' U, dos, tres...!!!, començarà una gira per diferents municipis.

EXHAURIM LOCALITATS CONTRA EL CÀNCER

 

El 4 de febrer Teiatròlics i el Grup del Taller de Teatre del Centre Cívic de Porqueres vam col·laborar plegats amb l'AECC per recaptar fons per la lluita contra el càncer, amb la representació de l'obra "Tots ens fem grans". Estem molt contents per dos motius: vam poder contribuir a la recerca per a la prevenció i la cura d'aquesta malaltia, i vam poder penjar el cartell de "localitats exhaurides" al Teatre Municipal de Banyoles! Moltes gràcies a tots!

TEIATRÒLICS A LA CAMPANYA DE TEATRE AMATEUR 2017 DE LA DIPUTACIÓ DE GIRONA

 

 

Els Teiatròlics hem estat una de les 15 companyies seleccionades per la Diputació de Girona per formar part de la Campanya de Teatre Amateur 2017. Durant el 2017 realitzarem "bolos" per diversos municipis gironins que estaran subvencionats per la Diputació, que també s'encarregarà de publicitar totes les nostres a la seva pàgina web. Properament us penjarem l'enllaç.

TEIATRÒLICS AL FITAG 2016

 

 

El passat 26 d'agost de 2016, els Teiatròlics vam mostrar el nostre BLUF dins del FITAG (Festival Internacional de Teatre Amateur de Girona). Al Pati de les Magnòlies no hi cabia ni una agulla. El públic va sortir entusiasmat, nosaltres vam quedar molt satisfets i vam fer contactes per poder exportar la nostra feina a terres llunyanes.


BLUF al FITAG 2016

 

 

 

 

Quatre anys després de la seva estrena, BLUF segueix voltant pels escenaris. Enguany ha estat una de les obres seleccionades per participar al Festival Internacional de Teatre Amateur de Girona (FITAG 2106). Estem molt contents de poder tornar a formar part d'aquest festival.

BLUF ha estat seleccionada, juntament amb altres obres, d'entre més d'una centenar de propostes que van presentar la seva candidatura.

DIVENDRES 26 D'AGOST A LES 21:00, AL PATI DE LES MAGNÒLIES.

Foto de família a la roda de premsa de presentació del FITAG 2016
Foto de família a la roda de premsa de presentació del FITAG 2016

III Mostra Teatre Terres de l'Ebre

El 26 de setembre de 2015 els Teiatròlics vam emprendre una aventura de 24 hores non-stop i vam portar les nostres notes desafinades 

a l'altra punta de Catalunya: a Tortosa! Els espectadors de la Sala Petita de l'Auditori Felip Pedrell van sortir encantats, i nosaltres molt contents d'haver rebut dos premis: Millor Equip Tècnic i Millor Escenografia! Una aventura molt intensa que esperem poder repetir.                                                                                                 Ens encanta poder ensenyar la          

                                                                                            nostra poca traça musical !!!

XIII MOSTRA (2015)

El passat 1 de maig de 2015, els Teiatròlics vam anar a la XIII Mostra Nacional de Teatre Amateur de Pineda de Mar amb l'obra "Desafinats", de Mar Vilà-Duch. A les 21:30 estavem tots a punt a la Biblioteca Serra i Moret. Més de 200 persones van gaudir de la funció i ens van anar recordant, durant tota La Mostra, com havien rigut amb nosaltres. Enguany vam allargar la nostra estada per poder gaudir de tota la Mostra i dels espectacles d'altres companys del sector. Un cop més, ens hem quedat amb ganes de poder-hi tornar!

XI MOSTRA (2013)

El passat 4 de maig de 2013, els components de Teiatròlics vam anar a la XI Mostra Nacional de Teatre Amateur de Pineda de Mar amb l'obra "Bluf", de Mar Vilà-Duch.

A les 15h, a la Sala Tívoli no hi cabia ni una agulla, hi va haver gent que es va quedar de peu. Des del primer moment el públic ens va acompanyar amb els seus aplaudiments i un cop al carrer, els elogis i els aplaudiments van continuar.

Una gran experiència que esperem poder repetir ben aviat!!!

03/05/13 - BLUF, obra seleccionada a la XI Mostra Nacional de Teatre Amateur de Pineda
03/05/13 - BLUF, obra seleccionada a la XI Mostra Nacional de Teatre Amateur de Pineda