LA MARATÓ 2016

 

 

 

 

 

El 18 de desembre, els Teiatròlics, juntament amb l'Associació de Teatre Medes Montgrí, va tornar a col·laborar amb La Marató de TV3, amb l'obra "Bluf", de Mar Vilà-Duch. Vam aconseguir recaptar 553€, més 20 cèntims de propina que vam trobar per terra. Enguany, vam haver de canviar la trucada per una pàgina web, i ens les vam haver d'empescar per aconseguir que el moment del donatiu fos tan o més divertit que l'obra de teatre.

LA MARATÓ 2014El 14 de desembre, els Teiatròlics vam tornar a col·laborar amb La Marató de TV3, aquesta vegada amb l'obra "Desafinats", de Mar Vilà-Duch. Vam aconseguir 477€ i, un cop més vam voler donar la nota desafiant la tecnologia i vam trucar a La Marató per fer el donatiu. davant de tots els assistents. Sembla que per molt que passin els anys, no n'aprenem!!!

LA MARATÓ 2013

El 15 de Desembre, els Teiatròlics vam portar l'obra "Bluf", de Mar Vilà-Duch a Besalú per recaptar fons per La Marató de TV3. En aquesta ocasió vam recaptar 255 € i, com l'any passat, vam trucar en directe des del teatre, un any més les dificultats tècniques ens van proporcionar moments molt divertits!!! 

LA MARATÓ 2012

 

 

 

 

El 16 de desembre, a les 19h, al Centre Cívic de Porqueres, vam representar l'obra "Bluf", destinant tota la recaptació a La Marató de TV3.

Més de 150 espectadors van fer possible un donatiu de 1294 €!!!

Després de la funció (i després de superar algunes dificultats tècniques) vam aconseguir contactar amb La Marató per fer el donatiu en directe.

Aquí teniu el vídeo del moment del donatiu.